Badmintonketcher – spil bedre

Flere sportsgrene er populære i Danmark, og en af dem er badminton. Ligesom meget andet sport kræver badminton dog også en del forberedelse og ikke mindst udstyr. Før du overhovedet kan komme i gang med at spille, skal du bruge udstyr som for eksempel en badmintonketcher og bolde. Det har du brug for, uanset hvilket niveau du spiller på. Hvis du er øvet eller ligefrem professionel har valget af udstyr og behandlingen af det selvfølgelig en stor rolle for dit spil.

Stort udvalg

Din ketcher er dit vigtigste redskab, hvis du gerne vil spille badminton. Derfor kan du også finde et stort udvalg af disse. Badmintonketchere fra Badmintonsiden dækker over flere forskellige mærker, som du kan vælge ud fra. Du kan blandt andet finde en:

  • Yonex badmintonketcher
  • Forza badmintonketcher

Udvalget er stort og varieret og dækker derudover også over andre mærker. Ud over at vælge et bestemt mærke skal du dog også være opmærksom på faktorer som for eksempel stivhed, balance og vægt ved købet af en ny ketcher. Disse tre faktorer har stor betydning for, hvordan det er at spille med den pågældende ketcher. Det er nemlig vigtigt, at du finder en ketcher, der passer til dér, hvor du er både øvelses- og spillestilsmæssigt.

Få den rigtige kombination i din badmintonketcher

Når det kommer til de tre vigtige faktorer, gælder det for dig som badmintonspiller at finde den helt rigtige kombination til dit spil. Stivheden i din ketcher har blandt andet stor betydning for den kontrol, du har over bolden. Hvis du er meget øvet, vil en ketcher med meget stivhed være mindre fleksibel. Det betyder, at du får mindre kraft til dine slag, men samtidig mere kontrol. En mindre stiv ketcher vil derimod være mere fleksibel og give mindre kontrol i dit spil.

I forhold til en ketchers vægt skal denne være i overensstemmelse med den enkelte spillers niveau, så en øvet får mindre vægt og dermed et hurtigere spil. Derimod giver tungere ketchere mere stabilitet til en nybegynder. Generelt findes der dog tre vægtklasser, når det kommer til badmintonketchere, hvilket også hænger sammen med balancen i ketcheren.