Derfor er det en god idé at spille computer

Der er i dag rigtig mange unge mennesker, der spiller computerspil. Det er specielt unge drenge, der bruger timevis foran computerskærmen på forskellige spil, der interesserer dem. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting at spille computer. Der er nemlig flere ting at lære ved forskellige spil. Et spil, som flere spiller er FM 20.

Gode grunde til at spille computer

  • Du er måske en af de mange, der spiller computer, fordi du føler, at du er en del af et stort fællesskab. Det sociale fællesskab er i hvert fald en af de hyppigste årsager til, at så mange spiller computer i dag. Når du spiller computer, vil du opnå at have noget til fælles med rigtig mange mennesker. Teknologien er i dag udviklet sådan, at du nemt kan snakke og se andre mennesker imens, I spiller. På den måde kan du udvikle sociale relationer, som også kan gælde udenfor den virtuelle verden. Computerspil fungerer altså for mange mennesker, som et online fællesrum, hvor man er sammen om tingene, og hvor man kan hjælpe hinanden.
  • Der er rigtig mange computerspil, der foregår på engelsk. Hvis du sidder i timevis foran computeren hver dag, hvor der kun bliver kommunikeret på engelsk, så vil du ikke kunne undgå at forbedre dit engelske sprog. At kunne kommunikere på engelsk, er en rigtig god evne af have, hvis du skal have en videregående uddannelse eller på arbejdsmarkedet.
  • Der findes rigtig mange spil i dag, som både kræver koncentration, viden og vedholdenhed at blive god til. Når du spiller computer vil du blive bedre til at ligge en plan og arbejde strategisk for at følge den.
  • Hvis du gerne vil være rigtig god til et computerspil, så bliver du nødt til at undersøge nogle forskellige ting på nettet. Derfor vil du også med tiden opnå gode evner til at kunne navigere rundt på forskellige sider.

Find computerspillet online

Der findes mange forskellige computerspil. Èt af de spil hvor du vil opnå alle fire ovenstående udsagn, er i computerspillet Football Manager 2020. I FM 20 vil du nemlig opbygge og styre dit eget fodboldhold på en måde, hvor fællesskab, det engelske sprog, koncentration og viden forenes.