Derfor styrker rejser til Golden Sands Bulgarien jeres venskab

Vil du gerne på ungdomsrejse med din bedste ven, veninde eller en hel gruppe, så er Golden sands den perfekte destination. Golden Sands ligger, ligesom berømt Sunny Beach, på den bulgarske østkyst ud til Sortehavet. Det er et solrigt sted at tage på badeferie, men også helt perfekt til unge, der gerne vil ud og more sig i byens natteliv. Så tag din ven under armen og se at få booket et ophold til sommer, så I kan komme afsted til et af de skønneste ferieparadiser i det sydøstlige Europa.

Sammenhold og hygge med havudsigt

I modsætning til Sunny Beach er Golden Sands mere til dem, der ønsker en intim tur med fokus på hygge og venskaber. Du kan møde en masse nye og spændende mennesker fra Skandinavien og resten af verden, men det er også et helt perfekt sted for dig, der bare gerne vil have mulighed for at bruge noget tid med venneflokken. I kan lave en masse forskellige aktiviteter i dagtimerne og gå i byen om aftenen med fed musik og masser af billig alkohol.

Noget superfedt ved Bulgarien er de lave priser på både mad, drikke og oplevelser, så der er tale om et yderst godt sted at opholde sig for dig på SU. Bulgarien har desuden en omfattende kultur og mange historiske sights, du og dine venner kan lade jer gribe af om dagen. Vil I hellere tage en slapper, kan I smide jer under en parasol på den lækreste sandstrand, som Golden Sands har fået sit navn fra.

Masser at lave både dag og nat

Rejser til Golden Sands er aldrig kedelige. Der er på de fleste hoteller en masse arrangementer og guides, der vil hjælpe dig til at få den fedeste tur muligt. Du kan om natten gå på bar, klub eller diskotek og feste igennem med vennerne, og der er også flere større fester, herunder Fight Night og oktoberfest, som I kan deltage i. Om dagen kan I slappe af ved poolen med kolde drikkevarer, bade i det blå havvand, deltage i vandsport, volleyball og meget andet