Få mere sjov i solen – vandkamp, have pool og meget mere…

Solen skinner, du bager i varmen, og det er sommer i Danmark. Der findes snart ikke noget bedre, når man har gået hele den lange, mørke vinter igennem, end når sommeren endelig er kommet igen, og vi langt om længe kan nyde godt af lidt varme. Men det kan alligevel blive lidt for meget af det gode. På et eller andet tidspunkt vil du få brug for at køle af, men du behøver faktisk ikke at gå indenfor. Du kan for eksempel holde dig kølig med hjemmelavede ispinde, en god gammeldags vandkamp, og hvis du virkelig vil dase, kunne en have pool måske også være en mulighed.

En have pool kan holde dig kølig

Man kan nemt komme til at svede, når solen står højt på himlen. Det er derfor helt normalt at føle trang til at køle af, men hvorfor lade legen stoppe der? Det kan godt lyde dyrt, men en pool i haven behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, og kan i dag være en både nem og forholdsvis billig investering, når man vil have mere ud af sommeren. Det er blot én af mange ideer til hvordan du kan holde dig både kølig og hydreret i sommervarmen. Andre tips lyder:

  • Drik rigeligt med vand
  • Spis vandholdigt mad så som vandmelon og agurk
  • Husk solcremen. En solbrændt krop har svært ved at komme af med varmen.
  • Tag en gang imellem en pause i skyggen.

Det er ikke blot dejligt at holde sig kølig, men det er faktisk også vigtigt for vores velbefindende.

Endnu mere sjov i solen

Det skal dog ikke alt sammen handle om, hvordan du passer på dig selv. Her får du lidt flere ideer til, hvordan du kan have det sjovt i sommersolen:

  • En klassisk vandkamp med enten en vandslange, en sprinkler eller vandballoner
  • En god bog, når du løber tør for energi
  • Lækker is.

Man må endelig tage chancen for at nyde solen, når den endelig er der, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når man vil have det sjovt.