Fejr de store øjeblikke i Roskilde

Har du fået ansvaret for at planlægge en af familiens store fester? Så læs med og få nogle gode tips til at planlægge den store dag. Uanset om du skal planlægge en konfirmation, en rund fødselsdag eller en studenterfest, så er det et stort ansvar. Både gæsterne og den, der skal fejres har uden tvivl mange forventninger, som du skal forsøge at imødekomme. Skal festen fejres i Roskilde, så følg disse gode råd. 

Lej selskabslokaler i Roskilde

Planlægningen vil blive meget nemmere, hvis du finder selskabslokaler til festen. Lej for eksempel selskabslokaler i Roskilde restauranten La Rustica. Her kan du leje lokaler til en god pris og endda samtidig få maden ordnet. Med deres selskabslokaler får du centralt placerede selskabslokaler med parkeringsmuligheder, lækkert mad og rengøring. Du kan også selv vælge om du vil invitere til en lækker brunch buffet eller en 3-retters middag. Restauranten forstår forskellige menuer på deres hjemmeside, der blandt andet kan byde på iron steak med svampe i trøffelsauce, grillet kalvekrone med rosmarin pesto eller grillet mørbradbøf med svampe flamberet i cognac-cremesauce. Du er desuden også velkommen til at sammensætte din egen menu ud fra deres menukort, hvori du finder et stort udvalg af lækre italienske retter.  

Gør festen til et skønt minde

Der er mange flere ting, som du kan gøre for at gøre festen endnu bedre. Du kan planlægge en playliste, så musikken er helt i top. Du kan planlægge nogle opgaver til deltagerne. Dette er især en god idé, hvis mange af gæsterne ikke kender hinanden – sjove aktiviteter kan hjælpe med at bryde isen. En quiz er også en sjov aktivitet, som mange holder af, især hvis den handler om den person, der fejres. I samarbejde med ejerne af selskabslokalerne kan du også pynte festlokalerne med blomster, balloner og andet pynt, der får det hele til at se mere hyggeligt ud. Hvis du vil gå all-out med dekorationerne, så prøv at lave et gennemført tema, der passer til det der skal fejres.