Forstørrelsesglas

Find det perfekte forstørrelsesglas til alle anledninger

Har du svært ved at læse avisen eller andre ugemagasiner? Og føler du dig generet af det i dagligdagen? Sommetider er det ikke altid nok med læsebriller, da små bokstaver og tal kan blive en stor kamp at læse for svagtseende. Derfor kan du f.eks. investere i alskens forstørrelsesglas – deriblandt både med lys, som lampe og ydermere som forstørrelsesbriller, som kan bruges når du ser fjernsyn. Hos Seniorshop.dk finder du et kæmpe udvalg, hvor du er sikker på, at finde det forstørrelsesglas, der passer perfekt til dig.

Forskellige behov er lig med forskellige varianter

Uanset hvad dit behov er for forstørrelsesglas, kan du med stor sikkerhed finde netop dét, som du står og mangler. Du kan bl.a. vælge mellem:

  • Lupplade med lys, som med sin store størrelse, kan fremhæve store overfladearealer, så du nemt kan danne dig et overblik. Lyset gør det tilmed muligt, at du ikke behøver alverdens lys omkring dig. Du kan nemt tage luppladen med ind i soveværelset eller ud på terrassen om aftenen. Alt i alt får du både et forstørrelsesglas og en ekstra lampe.
  • Læselineal med LED-lys, som er lille og praktisk, og som kan medbringes alle steder. Dette lille forstørrelsesglas er oplagt til dig, som behøver spontan og hurtig forstørrelse, og er perfekt at have med på farten i hverdagen.
  • Halskædelup, som både er praktisk med dets forstørrende glas og samtidig kan bruges som et smykke, så du ligeledes altid har et forstørrelsesglas ved hånden. Mere diskret bliver det ikke.
  • Luplampe, som både kan stå på gulvet og placeres på bordet. Med denne luplampe kan du fordybe dig med spændende bøger, læse søndagsavisen til god kop kaffe eller skrive og læse postkort og julekort fra venner og familie. Luplampen er desuden udstyret med LED-lys, så du altid er sikret, at kunne se klart og tydeligt.

Gør hverdagen nemmere

Uanset hvilken variant, der tiltaler dig, så kan du forsikre dig om, at et forstørrelsesglas gavner din hverdag, da du ikke længere er hæmmet af dit syn. En lup giver større frihed og flere muligheder, hvilket er særdeles vigtigt.