Hund løber i blå snor

Find hundeselen perfekt til din hund

Hundeseler er på mange måder mere komfortable for hunde at gå ture i, da de ikke trækker i halsen på samme måde som en hundesnor. Hundeseler sørger for, at trækket fra selen fordeles over hele brystpartiet, hvilket er mere behageligt for din hund.

Hos Designforpets.dk har de et bredt udvalg af forskellige hundeseler til alle slags hunde. Dette er uanset hvilken race, type og størrelse. En hundesele er uundværlig, når der skal gås tur med hunden, så tjek udvalget ud hos Designforpets.dk.

Stort udvalg i hundeseler

Hos Designforpets.dk kan du finde hundeseler bedst i test, som er de bedste hundeseler på markedet. Dette er en fordel, hvis du vil være sikker på, at du har det bedste udstyr på markedet. Ved køb af hundesele skal man dog være opmærksom på, at visse producenter fokuserer enten på små eller store hunde, men hos Designforpets.dk kan du få til alle typer og racer af hunde.

Hundeselerne hos Designforpets.dk er nøje udvalgt, så du er sikret at få en hundesele i god kvalitet, som giver din hund den bedste oplevelse. Hundeseler skal naturligvis være komfortable for din hund at bære, men er du også typen, der går op i, at hundeselen til din hund ser godt ud, så kan der også fås hundeseler i alverdens farver og mønstrer.

Vigtigt med de rigtige mål

Når du skal købe en hundesele til din firbenede ven, er det bestemt en fordel, hvis du tager mål af din hund før køb. Dette sikrer, at du har mulighed for at finde en sele i præcis den rigtige størrelse, og dermed at selen sidder godt og komfortabelt på din hund. To mål er vigtige, når det kommer til mål til hundesele. Disse mål er omkring halsen og omkring brystet lige bag forbenene. For at sikre dig, at selen ikke bliver for stram på din hund, kan du tage to fingrer under målebåndet.

På denne måde er du sikker på, at din hund ikke oplever, at selen strammer og giver begrænset bevægelsesfrihed. De fleste hundeseler kan dog justeres ved brystet, så det er nemmere at have med at gøre.