Leder du efter dygtige SAP S/4 HANA konsulenter?

De fleste virksomheder, der arbejder med systemer inden for ordrehåndtering og håndtering af store datamængder kender efterhånden til SAP, som er en software, der er lavet af SAP, en af Europas største softwarevirksomheder. SAP har eksisteret længe, men produktet er blevet videreudviklet som årene er gået, og i 2015 kom SAP S/4 HANA, en videreudvikling af SAP HANA, som hurtigt blev anerkendt som en af de bedste systemer til at udføre transaktioner og analysere forretningsdata. 

SAP S/4 HANA, også kendt som SAP Business 4 SAP, tager sin oprindelse i SAP HANA-databasen. Dette var SAPs første store skub inden for behandling og håndtering af store mængder operationelle og transaktionæssige forretningsdata. Dette var selvfølgelig ikke ligetil, og der blev da også omskrevet omtrent 400 millioner kodelinjer, hvilket i den grad har givet pote, idet at databasekonceptet er blevet nytænkt. 

Hvad kan du med SAP S/4 HANA?

Resultatet er så, at SAP S/4 HANA ikke kun er et optimeret system med forbedringer, men dertil har systemet aldrig været mere brugervenligt for udviklere. Dette gør derfor, at dine interne udviklere i højere grad kan effektivisere deres arbejde med SAP. Virksomheder kan nu i endnu højere grad gentænke deres forretningsmodeller, idet SAP S/4 HANA åbner for nye muligheder, da det ikke kræver en batch-behandling. 

Virksomheder kan derfor forenkle, hvordan de bearbejder deres datamængder samt forenkle deres processer og køre dem i realtid. Dette åbner nye muligheder, idet man kan få direkte indsigt i dataen, som er friskere end før. Der kan derfor foretages optimeres i realtid.

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

SAP S/4 HANA er et vigtigt system for mange virksomheder, og den sværeste opgave er at finde dygtige medarbejdere til at tage virksomheden til næste niveau. Der findes tilmed også flere moduler inden for S/4 HANA. Rektruttering er en tidskrævende proces, og det kan være svært at segmentere kandidaterne, analysere deres kompetencer og finde den helt rigtige. 

Man kan med fordel tage kontakt til et IT-rekrutteringsbureau, der kan stå for screening og matching processen. Et af Danmarks bedste bureauer inden for IT-rektruttering er Accuro, som sikrer virksomheder SAP-konsulenter, der både er empatiske, tillidsskabende samt visionære i forhold til virksomhedens ambitioner. Ønsker du hjælp til rekruttering af SAP-konsulenter, så kan du med fordel kigge på SAP S/4 HANA konsulenter hos Accuro.dk