Skal boligen indrettes på ny?

Boligindretning er noget, som alle og enhver kan klare, og det skal da også prøves med egen bolig. Det er egentlig en delikat proces, hvor man stille og roligt gør en bolig til sin helt egen. Indretningen har nemlig meget mere at skulle have sagt i forhold til ejerskabsfornemmelse, end man måske lige går og tror. Dertil kan indretning også påvirke, hvordan man egentlig har det i sin bolig, om man nyder at bruge sin tid, eller om man blot leder efter muligheder for at komme væk. I skandinavien, og specielt i Danmark, skal en bolig først og fremmest være hyggelig; det er det absolut vigtigste aspekt. Men hvor kommer hygge fra, og hvordan kan man skabe en hyggelig bolig?

Belysning spiller en stor rolle for stemningen i en bolig

Et af de store aspekter kommer faktisk utrolig meget an på belysning, hvor at skarp belysning kan gøre en bolig kold. Det er ofte loftlamper, hvor at man får installeret en for stærk pære, men det er ikke altid en god ting. Lys er nemlig en af de faktorer, der påvirker stemningen i en bolig mest, og her skal man huske, at der skal være forskellige typer lys i en bolig, så man kan fremme forskellige nuancer. Her kan gulvlamper eller væglamper eventuelt inkorporeres i indretningsstilen.

Dertil skal møbleringen også bestå af få, men store møbler fremfor mange små møbler, hvilket blot gør, at boligen føles lille og rodet. Sofaen er selvfølgelig et samlingspunkt, og man skal da derfor også sørge for at gøre stuen så hyggelig som mulig. Dette kan gøres ved brug af pudder i varme farver, sofabord af mahogni træ og stole i træ. Hay laver mange fine møbler, som passer ind i de fleste skandinaviske hjem. 

Hvilke elementer er vigtigst for at skabe et hyggeligt hjem?

Men for at skabe et hyggeligt hjem, skal man sætte sit fokus på de steder, hvor man befinder sig mest og oftest, hvilket i de fleste tilfælde faktisk er ved sidde-pladserne i hjemmet, herunder ved spisebordet. Møblerne må gerne være forskellige i størrelse og type, men den overordnet stil skal vedligeholdes så vidt mulig. Man kan også sagtens arbejde med kontrasterne i forhold til farver, hvorved man hurtigt kan få skabt nogle skønne nuancer. 

Når det kommer til stole, sofaer eller sofaborde, så kan Hay helt klart anbefales. Deres produkter er navngivet super simpelt, og man skal derfor blot skrive Hay stol eller Hay sofabord for at finde frem til deres populære produkter.