Vælg en herrecykel der passer til dine behov

Skal du købe en ny herrecykel? Så er det vigtigt, at du køber en herrecykel, der passer til dit behov. Følg denne guide for at finde frem til hvilken type herrecykel du bør vælge. 

Herrcykler til pendling

Skal du primært bruge din nye herrecykel til pending? Der er flere forskellige herrecykler, der egner sig godt til almindelig pendling. Den som du bør vælge, afhænger dog af hvor du primært skal cykle. Hvis du skal pendle fra A til B på lange landeveje, så kan en racercykel anbefales. Med en racercykel vil nemt kunne opnå høje hastigheder, fordi disse cykler har en utrolig lav vægt og tynde dæk. Hvis du derimod primært skal cykle i storbyer med mange lyskryds, så vil en citybike nok være en mere behagelig cykel. I storbyen vil du sjældent kunne opnå fuld hastighed på en racercykel, på grund af de mange lyskryds og andre cyklister. Med en citybike vil du til gengæld kunne cykle mere oprejst og derved få en mere behagelig cykeltur end på en racercykel. Citybikes vil også kunne få dig hurtigt fra A til B. 

Herrecykler til cykelture i skoven

Hvis du gerne vil cykle i skoven, så vil dækkene på en citybike og en racercykel nok hurtigt punktere. Derudover vil det ikke være særlig behageligt at cykle på ujævnt terræn med disse to typer cykler. Den type herrecykel, der egner sig bedst til en tur i skoven er en mountainbike. Med en mountainbike får du en cykel, der har robuste hjul, så du ikke nemt vælter på de ujævne stier. Derudover er mountainbikes designet med affjedring, der gør denne type cykel mere stødabsorberende og dermed mere behagelig at cykle på, når man cykler på ujævnt terræn. 

Herrecykler til landeveje

Hvis du elsker at tage på meget lange cykelture langs de danske landeveje, så er en racercykel det bedste valg til din næste herrecykel. Med en racercykel får du en cykel, der er utrolig let med tynde dæk, der derfor kan accelerere meget hurtigt. Det er en utrolig nem cykel at cykle på, hvis du vil cykel hurtigt og langt. Til gengæld er det ikke en utrolig behagelig cykel at bruge i storbyen, hvor du ofte skal stoppe ved lyskryds.