Vær kreativ med hør i garderoben!

Hør er som materiale dømt ude mange gange – men gang på gang er det kommet tilbage i modebladene. Man kan derfor aldrig gå helt galt i byen med hør, som man ofte forbinder med sommer, kvalitet og afslapning. Derudover er det et luftigt materiale som nemt absorberer fugt, og så er det utrolig stilet og lækkert at bevæge sig rundt  – og selvom det krøller lidt, så er det en del af charmen ved hørtøj. Hør er også meget fast og ikke særlig elastisk, hvilket gør at hørtøj ofte holder formen. Mulighederne med hør stof er uendelige, og så fås det i masser af variationer hvis du køber hør metervare. Klik og køb hør stof her.

Lav hørbukser, hørskjorter og sågar også hørblazers!

Hørbukserne er indbegrebet af sommer for de fleste mennesker, og kan i mange tilfælde også kaldes for sommerens hyggebuks. De er nemlig lette og luftige at bevæge sig rundt i, og så er de perfekte til den afslappede ferie uden at det mister det stilede look.

Hørskjorten er nok den mest populære beklædningsgenstand lavet af hør, og er også vanvittig lækker og stilet at have på. Hørskjorten kan sagtens kombineres med hørbukserne for at få et fuldendt hørsæt – men det kan også sagtens gå med et par helt almindelige shorts eller bukser af alle slags materialer.

Skal man til et sommerbryllup eller til bryllup i udlandet under sydens sol, så er hørblazeren et anderledes men også et enormt stilrent valg hvor man slipper for at få kogende hedeslag som man nogle gange kan under et almindeligt jakkesæt. 

Der er derfor masser af muligheder med hør stof!

Vær opmærksom på disse ting når du iklæder dig hør!

Husk at hør nemt og hurtigt kan krølle, så der er ingen grund til at stresse rundt og stryge dit hør tøj hele sommeren igennem. Nyd i stedet de charmerende krøller og folder som du finder på dit tøj – og nyd vejret! 

Vær også opmærksom på, at hør er et af de mere gennemsigtige stoftyper som du kan få fingrene i, så du skal gøre op med dig selv om du vil have noget indenunder eller ej.